Fără paradă, de 1 Decembrie, la Aleșd

752
Parada 1 decembrie Aleșd
Foto ©️ AlesdOnline arhivă
 

Manifestările dedicate Zilei Naționale a României, la fel ca și în 2020, nu vor include la Aleșd tradiționala paradă militară.

Chiar dacă orașul a ieșit din zona roșie, iar rata de infectare a scăzut la 1,16 la 1.000 de locuitori, Primaria Aleșd a anunțat că tradiționala paradă de 1 Decembrie nu va mai avea loc anul acesta, ca urmare a restricțiilor impuse de contextul pandemic.

„Anul acesta, din păcate, nu vom avea paradă militară în orașul Aleșd de Ziua Națională a României, însă putem demonstra patriotismul contribuind la efortul național de stopare a răspândirii virusului. În calitate de Primar, doresc să vă mulțumesc tuturor pentru efortul pe care îl depuneți în fiecare zi pentru prestigiul orașului nostru, pentru implicarea în viața orașului, în dezvoltarea lui: preoţi, demnitari, profesori, cadre medicale, polițiști, funcționari publici, oameni de afaceri și tuturor aleșdenilor.

Urez de pe acum aleșdenilor “La mulți ani!” de Ziua Națională”, a precizat primarul Ioan Todoca.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.