Elevii din Aleșd vor primi tablete! Primăria dotează școlile cu laptopuri, camere web, tablete și table interactive

648
 

Primăria localității Aleșd a finalizat etapa de evaluare tehnică a procedurii de achizitie dotari IT pentru Școlile din Orașul Aleșd.

Dotarea cu echipamente mobile din domeniul tehnologiei informatiei de tipul tabletelor scolare precum si a altor echipamente/dispositive electronice este necesară desfasurarii activitatii didactice in mediul on-line.

Fiecare scoala din Orasul Alesd va fi dotată cu echipamente de tip Laptop, Table inteligente, camera web, ecrane de proiectie si routere wifi pentru asigurarea necesarului de internet pe fiecare scoala. Deasemenea fiecare elev din scolile noastre va beneficia de o tabletă cu acces la internet pentru asigurarea continuității fluxului educațional în cazul trecerii în Online a orelor de curs. Toate acestea vor fi posibile datorită unui proiect cu fonduri nerambursabile câștigat de Primăria Orasului Alesd„, a percizat pentru AlesdOnline, primarul orașului Aleșd, Ioan Todoca.

Valoarea totală a Contractului de Finanţare este de 3.455.117,73 lei TVA inclus.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.