Echipa de pescuit sportiv staţionar care a reprezentat orașul Aleșd în Finala Naţională a Campionatului Privat al AGVPS România a obținut locul 9

622
Team Aleșd
Foto ©️ Team Aleșd

O echipă de pescuit sportiv staţionar a reprezentat localitatea Aleșd la Finala Naţională a Campionatului Privat al AGVPS România, desfășurat în perioada 1-2 august 2020, la Călineşti-Oaş.

Chiar dacă rezultatul nu a fost cel dorit, aleșdenii au obținut locul 9 la nivel naţional, având în vedere că au pescuit alături de cei mai buni pescari din ţară.

“Doresc să felicit Campionii Romaniei, echipa Silva Marpod, echipa Sensas Romania (Vicecampionii), din Bihor; echipa Hobby Fish, locul 5, tot din Bihor; şi pe toate echipele participante! De asemenea aduc mulţumiri deosebite tuturor susţinătorilor noştri, familiilor noastre, AJVPS Bihor, AJVPS Aleşd, Primăriei Aleşd, care ne-au susţinut cu deplasarea, domnului Ioan Todoca, domnului Stelian Dem; domnului Victor Nagy pentru susţinere şi sfaturile lui preţioase în multe cazuri, mulţumim şi lui Ionuţ Dragodan pentru echipament. Multumesc echipei, au dat totul în condiţii dificile, e greu să pescuieşti bine sub presiune şi printre cei mai buni din ţară, dar măcar am învăţat câte ceva, am încredere în voi că anul viitor vom fi mult mai pregatiţi! Respectele mele băieţi!”, a precizat pentru AlesdOnline, Şereş Robert, căpitanul desemnat al echipei.

Rezultatele echipei alesdene au fost:

Manşa 1:

Sector A Ivan Ionuţ 2875 g

Sector B Fule Ovidiu 2175 g

Sector C Luca Sorin 3525 g

Sector D Pricop Ionuţ 2850 g

Sector E Filip Petru 3475 g

Şereş Robert căpitan – rezervă

Manşa 2 :

Sector A Şereş Robert 2375 g

Sector B Filip Petru 2625 g

Sector C Pricop Ionuţ 1250 g

Sector D Luca Sorin 3025 g

Sector E Ivan Ionuţ 3875 g

Fule Ovidiu căpitan – rezervă

Citește și: O echipă de pescuit sportiv staţionar va reprezenta orașul Aleșd în Finala Naţională a Campionatului Privat al AGVPS România

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.