Două femei din Aleșd acroșate pe trecerea de pietoni

1960
Două femei din Aleșd acroșate pe trecerea de pietoni
Foto ©️ AlesdOnline

Duminică, 10 noiembrie, la ora 18.26, pe D.N.1, pe strada 1 Decembrie din localitatea Aleșd, un tânăr de 20 de ani, din comuna Băbeni, județul Sălaj, în timp ce conducea un autoturism dinspre Tinăud înspre Oradea, nu a acordat prioritate de trecere pietonilor.

Astfel, la trecerea de pietoni, a acroșat doua femei de 75 și 74 de ani, ambele din Aleșd, care se aflau în traversarea regulamentară a părții carosabile, pe trecerea de pietonimarcată și semnalizată corespunzător.

În urma accidentului rutier, una dintre femeile acroșate, cea de 75 de ani, a suferit leziuni ușoare.

Polițiștii Compartimentului Rutier Aleșd continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Accident trecere pietoni Aleșd 4Accident trecere pietoni Aleșd 2

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.