Marți, 9 iulie, la ora 11.35, pe D.N. 1, în localitatea bihoreană Tinăud, polițiștii rutieri din Aleşd au depistat în trafic un bărbat de 49 de ani, din comuna Auşeu, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație alcoolică de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea miercuri, 10 iulie, la ora 03.00, pe strada Aleea Ștrandului din municipiul Oradea, polițiștii de ordine publică orădeni au depistat în trafic un bărbat de 52 de ani, din Italia, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație alcoolică de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tot marți, 9 iulie, la ora 21.15, pe D.N. 76, în localitatea bihoreană Hidișelul de Sus, polițiștii Secției nr.5 de Poliție Rurală Oradea au depistat în trafic un bărbat de 27 de ani, din localitatea Luncasprie, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație alcoolică de 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorilor auto le-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei și în fiecare dintre cazuri a fost întocmit dosar de cercetare penală.