Dosar penal pentru un bărbat de 49 de ani din Aușeu, depistat băut la volan în Tinăud

1064

Marți, 9 iulie, la ora 11.35, pe D.N. 1, în localitatea bihoreană Tinăud, polițiștii rutieri din Aleşd au depistat în trafic un bărbat de 49 de ani, din comuna Auşeu, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație alcoolică de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea miercuri, 10 iulie, la ora 03.00, pe strada Aleea Ștrandului din municipiul Oradea, polițiștii de ordine publică orădeni au depistat în trafic un bărbat de 52 de ani, din Italia, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație alcoolică de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tot marți, 9 iulie, la ora 21.15, pe D.N. 76, în localitatea bihoreană Hidișelul de Sus, polițiștii Secției nr.5 de Poliție Rurală Oradea au depistat în trafic un bărbat de 27 de ani, din localitatea Luncasprie, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație alcoolică de 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorilor auto le-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei și în fiecare dintre cazuri a fost întocmit dosar de cercetare penală.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.