Doliu în lumea sportului Aleșdean! Nicola Forte, fost campion al Italiei a decedat

4795
Nicola Forte
Nicola Forte

Lumea sportului aleșdean este în doliu! Un mare campion, atât la propriu, cât şi la figurat, a părăsit această lume mult prea devreme. 

Este doliu uriaş printre sportivii din Aleșd! Lumea culturismului îl plânge pe unul dintre cei mai cunoscuţi bodybuilderi, Nicola Forte, care a murit la numai 54 de ani.

Italianul Nicola Forte, era foarte îndrăgit în lumea bodybuilding-ului, unde a debutat încă din tinerețe. Nicola Forte a cucerit multe titluri de-a lungul carierei sale, a fost campion al Italiei ani la rând, doborând recorduri europene de forță (powerlifting).

Reprezentanții sălii de fitness Kukkys Power Gym din Aleșd au transmis condoleanţe familiei sportivului şi nu au făcut alte precizări privind afecţiunea de care suferea Nicola Forte.

„Pentru TINE, Nicola Forte… ai fost si vei fi mereu un exemplu pentru noi, ne-ai parasit ai mers intr-un loc mai bun, ne va fi dor de tine, ne este dor de, antrenorul, prietenul bun, momentele, competitiile, glumele, antrenamentele nu vor mai fi la fel …… nu esti TU ….. acum ne vei veghea de sus si ne vom gandi mereu la tine ….La revedere… dragă prietene”, au transmis reprezentanții sălii de fitness.

Ștefan KuK și Nicola Forte

Prietenii acestuia sunt șocați de tragica veste cu privire la moartea sportivului și au transmis mesaje de condoleanțe pe rețelele de socializare.

„Cel mai puternic și respectabil om pe care l-am cunoscut a plecat la cele veșnice. El a fost Nicola Forte, campion al Italiei ani la rând, a doborât recorduri europene de forță (powerlifting). A fost primul meu antrenor care mi-a explicat totul cu o rabdare de părinte”, a fost mesajul scris pe Facebook de Avram Florin.

Avram Florin și Nicola Forte

Cei care doresc să-l petreacă pe ultimul drum, sunt așteptați astăzi la capela din orașul Aleșd începând cu ora 13:00.

AlesdOnline transmite sincere condoleanțe familiei îndoliate.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Citește și:

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.