Doar una din școlile din Aleșd are rata de vaccinare a personalului peste 60%, iar celelalte rămân în online

3006
liceul Constantin Șerban Aleșd
Foto © AlesdOnline
 

Inspectoratul Școlar al Județului Bihor a transmis lista cu rata de vaccinare a angajaților din toate unitățile de învățământ din Bihor.

Potrivit datelor furnizate de Inspectoratul Şcolar Judeţean Bihor, în judeţul nostru, dintr-un total de 202 unităţi de învăţământ cu personalitate juridică, doar 59 îndeplinesc această condiţie, majoritatea fiind în mediul urban.

În orașul Aleșd, şcoala cu cea mai mare rată de vaccinare este LICEUL TEORETIC „CONSTANTIN ȘERBAN” ALEȘD (64,04%).

În schimb, mai mulţi elevi ar putea continua să rămână acasă, pentru că restul unităților de învățământ din oraș nu ating criteriul de 60%, COLEGIUL TEHNIC „ALEXANDRU ROMAN” ALEȘD (45.88%), GRĂDINIȚA CU PROGRAM PRELUNGIT NR. 1 ALEȘD (55.26%), GRĂDINIŢA CU PROGRAM NORMAL „SAMARITEANUL” ALEŞD (14.29%), GRĂDINIŢA CU PROGRAM NORMAL „SAMUEL” TINĂUD (66.60%).

Amintim că, ministrul Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a anunţat vineri că de luni, cursurile vor fi reluate în format fizic în școlile și grădinițele cu rata de vaccinare a personalului de peste 60%, iar celelalte rămân în online.

Update:  Inspectoratul Şcolar Judeţean Bihor a actualizat informaţiile pentru judeţul nostru. Datele actualizate de azi arată că din cele 201 unităţi de învăţământ cu personalitate juridică din Bihor, de stat şi private, un număr de 87 au rata de vaccinare în rândul angajaţilor mai mare sau egală cu 60%.

Vezi mai jos lista actualizată vineri de IŞJ Bihor:

Rata-de-vaccinare-si-clase-suspendate_05.11.2021_pt-site

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.