AU ÎNCEPUT ÎNSCRIERILE LA CLUBUL COPIILOR DIN ALEȘD

1181
CLUBUL COPIILOR ŞI ELEVILOR DIN ALEŞD -800x600
Foto © Mihaela Gal
 

CLUBUL COPIILOR DIN ALESD va asteapta si in acest an, dragi elevi si prescolari, cu oferta de petrecere a timpului liber in mod placut, relaxant, fara stresul catalogului, in siguranta, sub supravegherea cadrelor didactice, unde veti putea sa va practicati hobby-urile pe care programa scolara nu le cuprinde.

DIN 2 SEPTEMBRIE 2021 AU ÎNCEPUT ÎNSCRIERILE LA CLUBUL COPIILOR ALEȘD, CU URMĂTOAREA OFERTĂ DE ACTIVITĂȚI EXTRAȘCOLARE:

• CENACLU LITERAR- LIMBA ENGLEZĂ

• DANS MODERN ȘI CONTEMPORAN– prof. ADELA MERCA

• MACHETE- CONSTRUCȚII MODELE– prof. MIHAELA GAL

• PROTECȚIA MEDIULUI- ECOLOGIE– prof. LIDIA LUCA

• TENIS DE MASĂ-TENIS DE CÂMP- ȘAH– prof. NIKI SUCIU

​Înscrierile se fac la sediul Clubului Copiilor din Aleșd, Cartier Șoimul, Nr. 7/A, ZILNIC, DE LUNI PÂNĂ VINERI, ÎNTRE ORELE 10 – 17.

​Documentul obligatoriu pentru înscriere (se găsește la sediul unității): Cerere de înscriere (cu toate câmpurile completate) – se va completa câte o cerere de înscriere pentru fiecare cerc. 

Documente necesare la începerea cursurilor:

– Copie certificat de naștere copil;

– Copie buletine părinți/aparținători;

ACTIVITĂȚILE SUNT GRATUITE!

Clubul Copiilor Aleșd este unitate de învățământ, structură a Palatului Copiilor Oradea, subordonată Inspectoratului Școlar Județean Bihor.

Detalii suplimentare obțineți la telefoanele: 0259 342 119, 0744 607 314

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.