„Dăruiește Bucurii!” Campanie umanitară a Consiliului Școlar al Elevilor de la Colegiul Tehnic „Alexandru Roman” din Aleșd

241
 

Pentru că magia Sărbătorilor de Iarnă înseamnă a împărți bucuria nu doar cu familia și prietenii apropiați, ci și cu cei aflați în nevoi, Consiliul Școlar al Elevilor de la

Colegiul Tehnic „Alexandru Roman”, coordonați de prof. Gabriela Pop, derulează și în acest an, în perioada 6-10 Decembrie, campania umanitară, „Dăruiește Bucurii!”

„Elevii împreună cu cadrele didactice au oportunitatea de a se implica în mod activ, începând de la strângerea fondurilor necesare, până la organizarea logistică a acestora și culminând cu înmânarea pachetelor pentru cei mai puțini norocoși elevi din școală și nu numai”, explică prof. Gabriela Pop, responsabil Consiliul Școlar al elevilor.

„Nu putem face lucruri mari pe acest Pământ. Putem face numai lucruri mici, cu multă dragoste.”
Maica Tereza.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.