CUPA „PESCARUL VESEL ALEȘDEAN” EDIȚIA a V-a câștigată de Cristian Malița

898
PESCARUL VESEL ALEȘDEAN 2019
Foto © AlesdOnline

Eforturile susținute depuse de Ciprian Bica, șeful Centrului de Informare și promovare turistică Aleșd, au dat rezultate și în această editie.

Au fost alături de organizatori Venter Nicolae de la AJVPS – Filiala Alesd, care a pregătit și servit o masă, foarte gustoasa, marca maestrul bucătar Nojea Cristian (Gulyaș). Conform regulamentului concurenții sau prezentat la ora 8.00, procedându-se la tragerea la sorți a standurilor, după care timp de o jumătate de oră și-au pregătit undițele și momelile, iar la ora 9:00, s-a dat startul concursului care sa desfășurat pe Barajul de la Lugasu de Jos.

Dupa 5 ore (9-14), de pescuit, sau cântărit capturile, stabilindu-se premianții:

Locul I a revenit d-lui Cristian Malița cu 1,750 kg. pește. Precizăm că domnia sa face parte din echipa campioană a României.

Locul doi a revenit d-lui Pricop Ionuț cu 1,56 kg., iar locul III, d-lui Bogdan Nicolae cu 1,400 kg.

PESCARUL VESEL ALEȘDEAN-8PESCARUL VESEL ALEȘDEAN-2019 2PESCARUL VESEL ALEȘDEAN- Malița Cristian

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.