Cum s-a produs accidentul din Peștiș. Şoferiţei i s-ar fi făcut rău, maşina a rulat răsturnată pe carosabil!

4689
accident Peștiș

Poliţiştii rutieri din Aleșd au finalizat cercetările la faţa locului accidentului produs vineri de pe DN 1H, din localitatea Peştiş. Din câte se pare, șoferiței i-ar fi făcut rău când a pierdut controlul autoturismului pe care îl conducea.

„La ora 11.40, pe DN 1H, în localitatea bihoreană Peştiş, o femeie de 32 de ani, din comuna Şinteu, judeţul Bihor, în timp ce conducea un autoturism înspre Aleşd, într-o succesiune de curbe (prima la stânga şi a doua la dreapta) a pierdut controlul asupra direcţiei, a părăsit partea carosabilă prin partea dreaptă a direcţiei sale de deplasare, a urcat pe un mal de pământ, s-a răsturnat pe partea stângă, a reintrat pe partea carosabilă, unde şi-a continuat deplasarea răsturnată pe o parte, apoi a ieşit într-o parcare de pe partea stângă a direcţiei sale de deplasare, iar autoturismul a rămas suspendat pe balustradele metalice din parcarea amenajată”, a explicat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.

În urma accidentului șoferiţa gravidă în 16 săptămâni a fost transportată la spital, unde medicii au decis să îi amputeze brațul din cauza rănilor suferite. În maşină era şi fetița ei de 6 ani, care a scăpat, nevătămată.

Poliţiştii rutieri din Aleşd continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor exacte ale producerii accidentului rutier.