Crima oribila in Aleșd. Un tânăr şi-a strâns de gât iubita!

7844
poliția criminalistică-800x526
Foto caracter ilustrativ
 

Crima oribila in Aleșd. Un tanar in varsta de 20 ani si-a strans iubita de gat după ce aceasta l-a anunţat că intenţionează să plece la muncă în străinătate. Crima s-a petrecut azi-noapte, în cartierul Obor din oras. Tânăra avea 20 de ani.

„Imediat după crimă, inculpatul s-a predat la Poliţie. A recunoscut comiterea faptei, şi anume că, pe fondul unui conflict spontan, şi-a sugrumat concubina”, a declarat, vineri potrivit site-ului ebihoreanul.ro purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, prim-procurorul adjunct Maria Cotrău.

După audiere, tânărul a acceptat să participe la o reconstituire a crimei. Acţiunea s-a desfăşurat vineri după-amiază, iar la ea au fost mobilizaţi poliţişti, dar şi luptători ai Serviciului pentru Actiuni Speciale, având în vedere că locul faptei este în colonia de romi din localitate.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor au dispus reţinerea pentru 24 de ore a tânărului pe care îl anchetează pentru omor.

Știre în curs de actualizare …

 

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.