Crimă în Aleșd! Și-a sugrumat concubina

7217
poliția criminalistică-800x526
Foto caracter ilustrativ
 

Un bărbat din Aleșd a fost reținut în această dimineață, pentru că și-a omorât concubina. Din primele informații, crima s-a produs în noaptea de sâmbătă spre duminică în jurul orei 2 în cartierul Obor.

Bărbatul în vârstă de 47 ani, şi-a sugrumat concubina, după care s-a predat la Poliţie, a fost reţinut şi este audiat, la ora transmiterii acestei știri, de un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor.

eBihoreanul.ro scrie că bărbatul este la a doua crimă comisă, după ce, în 2008, şi-a ucis în mod barbar concubina care îl părăsise, mamă a 5 copii. Bărbatul a înjunghiat-o pe femeie cu mai multe lovituri de cuţit, iar apoi a lovit-o în cap şi cu un topor. El a fost arestat preventiv şi condamnat ulterior, în 2010, de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie la 15 ani de detenţie.

Ucigașul ar fi trebuit să iasă din penitenciar în 2022, însă a fost eliberat condiţionat pe 15 februarie 2018, în baza Legii 169/2017, care prevede reducerea din totalul pedepsei a 6 zile pentru 30 de zile executate în condiţii de detenţie necorespunzătoare.

Macabru este că fiul său, a fost închis și el anul trecut, tot pentru o crimă comisă în Aleșd.

UPDATE: „Este vorba despre un conflict între doi concubini iar din primele date, ca şi cauză preliminară a decesului s-a reţinut asfixie mecanică prin sugrumare. Suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore şi audiat de către procuror”, a declarat, duminică Maria Cotrău, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.