Creșa din Aleșd, închisă din cauza Covid

1095
Creșa din Aleșd
Foto ©️ AlesdOnline
 

Doi angajați ai creșei din Aleșd, au fost depistați cu COVID19, motiv pentru care activitatea instituției a fost suspendată, transmit reprezentanții Primăriei Aleșd.

Primăria Aleșd a anunțat că se închide Creșa timp de opt zile, începând de luni, după ce doi angajați au fost depistați pozitiv cu noul COVID-19.

Încă de la primul caz, regulile recomandate de Direcția de Sănătate Publică a Județului Bihor au fost respectate. Personalul va fi test, în funcție de rezultate, s-ar putea extinde perioada de suspendare a activității pentru o perioadă de 2 săptămâni„, a precizat pentru AlesdOnline, viceprimarul orașului Aleșd.

Până în prezent, părinții nu au anunțat vreun caz de îmbolnăvire a copiilor.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.