Copaci prăbușiți peste autoturisme și pe carosabil în Bihor

892
Copaci prăbușiți pe carosabil în Peștiș
Foto ©️ ISU Bihor

În data de 09 ianuarie, pompieri militari din cadrul unității și subunităților Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Crișana” au intervenit pentru înlăturarea efectelor fenomenelor meteorologice manifestate la nivelul județului Bihor.

Duminică, între orele 00.50 – 10.15, echipajele de pompieri militari ale Detașamentului 1 de Pompieri Oradea, Detașamentului 2 de Pompieri Oradea, Secției de Pompieri Beiuș și Stației de Pompieri Aleșd au intervenit în trei localități, desfășurând șase misiuni de înlăturare a copacilor căzuți pe mașini, carosabil și fire de electricitate.

Astfel, în cursul nopții de sâmbătă spre duminică, între orele 00.50 – 01.10, pompierii Detașamentului Oradea au acționat pe strada Feldioarei din municipiu, pentru degajarea unui arbore căzut peste un autoturism și pe carosabil.

În aceeași noapte, în intervalul orar 01.00 – 04.10, echipajele de pompieri ale Detașamentului 2 Oradea au intervenit în municipiu, pe străzile Moldovei și Mehedinți pentru înlăturarea a doi copaci prăbușiți peste două mașini, respectiv pe strada Colinelor, pentru îndepărtarea unui arbore de pe firele de electricitate și de pe carosabil.

​Duminică dimineață, pompierii militari din cadrul Secției Beiuș și Stației Aleșd au desfășurat operațiuni similare, acționând cu echipamentele și accesoriile din dotare pentru degajarea a doi copaci căzuți pe carosabil, în localitățile Roșia și Peștiș.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.