Copac căzut pe carosabil, între localitățile Pădurea Neagră și Popești. Trafic îngreunat

1455

Codul galben de vânt și ninsori emis de meteorologi a lăsat urme în zona Pădurea Neagră, un copac a căzut pe un drum judeţean.

“În cursul dimineții zilei de miercuri, pompierii militari din cadrul Stației Aleșd au intervenit pe DJ 108 H, între localitățile Pădurea Neagră și Popești, pentru degajarea unui copac căzut pe carosabil”, a precizat maiorul Camelia Roşca, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă.

Reamintim că ANM a emis miercuri, 5 februarie, o atenționare meteorologică de cod galben de viscol și ninsori valabilă și pentru județul Bihor.

Atenționarea este valabilă până joi, 6 februarie, ora 10:00. Potrivit meteorologilor se vor semnala intensificări ale vântului și ninsori viscolite în zonele montane. În a doua parte a zilei de miercuri și în prima parte a nopții de miercuri spre joi, vântul va fi intens în regiunile vestice și centrale, iar rafalele vor depăși 55…60 km/h.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.