CONSILIUL JUDEȚEAN BIHOR ANUNȚĂ CĂ ÎN MAI PUȚIN DE O LUNĂ AR PUTEA DEMARA LUCRĂRILE LA DJ 764 BEIUȘ – ROȘIA – AȘTILEU – ALEȘD

731

Contractul pentru reabilitarea și modernizare DJ 764 Beiuș – Roșia – Aștileu – Aleșd, sector de la km 31+000 la km 64+655, cu o lungime de 33,655 kilometri, a fost semnat joi, potrivit Biroului de presă al Consiliului Județean Bihor.

Licitația pentru execuție a fost câștigată de o asociere de firme, formată din S.C. ASFAMIXT S.R.L., S.C. PROEXCO S.R.L., S.C. OPR ASFALT S.R.L. și OBRASS PUBLICAS Y REGADIOS S.A.. ,,Valoarea lucrării este de 78.734.846,51 lei plus TVA, adică 93.694.467,35 lei cu TVA inclus, finanțarea fiind asigurată de Guvernul PSD prin programul PNDL II”, se arată în informarea trimisă presei. Termenul de realizare prevăzut prin contract este de 28 de luni, la care se adaugă trei săptămâni pentru însușirea Proiectului Tehnic.

Întrucât autorizația de construcție există deja, lucrările vor putea fi demarate în aproximativ trei săptămâni, estimează autoritățile.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.