Condiţii de invidiat în școlile din Aleșd! Bilanţul primarului Todoca, la început de an şcolar (video)

1022
Todoca Ioan primarul orașului Aleșd 3
Foto © AlesdOnline

Primarul de Aleșd, Ioan Todoca nu a uitat că provine dintr-o familie de distinşi dascăli, astfel că, în paralel cu investiţiile în Sănătate, în oraș au avut loc şi masive investiţii în infrastructura din Educaţie.

„Primăria aşteaptă copiii în spaţii renovate, reabilitate, aduse în stadiul obţinerii autorizaţiei ISU. S-au făcut lucrări de reabilitare la următoarele obiective: Grădiniţa Peştiș – obiectiv finalizat; Grădiniţa Teiului – obiectiv finalizat; Şcoala Primară nr. 1 „Constantin Şerban” – finalizat 80%; Liceul Teoretic „Constantin Șerban” – finalizat 90%; Grădiniţa Holcim – finalizat 60%; Creşa Aleşd – finalizat 90%. La toate obiectivele s-a zugrăvit, s-au făcut izolatii termice, s-a refăcut instalaţia de încălzire, s-au montat hidranţi interiori, s-au montat dispozitive de alarmare în caz de incendiu. Mulţumesc persoanelor din Primărie, care în 30 de zile au întocmit documentaţiile necesare acestor lucrări, în anul 2017. Multumesc consilierilor locali, care în 2017 au votat Proiectele de Hotărâre în baza cărora s-au depus documentaţiile pentru finanţare la MDRAP. Mulţumesc constructorilor care, într-un timp relativ scurt, de două luni, s-au mobilizat şi au avansat rapid cu lucrările. Iată că din zece obiective finanţate în acest an, se vor finaliza șase. Aceste obiective vor avea atât aviz DSP, cât şi aviz ISU”, sună, pe scurt, bilanţul primarului Todoca, la început de an şcolar.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.