Concurs între Asociatiile de proprietari din Aleșd – ” Impreuna pentru un oras mai frumos”

732
blocuri Aleșd-COLLAGE
Foto © AlesdOnline

Primaria Orasului Alesd organizeaza prima editie a concursului ”Împreună pentru un oraş mai frumos” adresat asociaţiilor de proprietari.

Perioada de desfăşurare a competiţiei este 03.10 – 29.10.2018, iar evaluarea asociaţiilor înscrise se va face de către o comisie formată din funcţionari publici şi consilieri locali pe baza a 5 criterii cu ponderi diferite: aspectul zonelor verzi aferente (30%), curăţenia în spaţiul gestionat de asociaţia de proprietari (15%), aspectul faţadei, lucrări de reabilitare termică (15%), întreţinerea terasei şi a subsolului (20%), aspectul căilor de acces în bloc şi a spaţiilor comune – casa scării, boxe, cutii poştale, aviziere etc. (20%).

Scopul concursului este îmbunătăţirea aspectului urbanistic al orasului şi este destinat tuturor asociaţiilor de proprietari din Alesd care efectueaza lucrari de intretinere a spatiilor verzi, parcarilor, terenurilor aferente imobilelor apartinand domeniului public sau privat al statului si nu înregistrează restanţe mai vechi de 90 de zile către furnizorii de utilităţi.

Înscrierile în concurs s-au făcut la Secretariatul Primariei Orasului Alesd / CNIPT Alesd în perioada 02.10 – 09.10.2018.

Asociaţiile de proprietari câştigătoare vor fi premiate cu diverse materiale şi echipamente de curăţenie şi întreţinere în valoare totală de 1000 lei.

Premierea va avea loc in cadrul Targului de Toamna ”Camara Bunicilor” din data 02.11.2018 ce va avea loc la Cantina Sociala Alesd, din incinta Colegiului Tehnic ”Alexandru Roman” Alesd, incepand cu ora 15:00.