CONCURS CARITABIL LA ALESD – “Ceaunul cu Bunătăți”

333

Vineri, 17 august Asociația Hospital Pro va organizat un concurs caritabil la iarbă verde în orașul Aleșd.

Obiectivul acțiunii va fi strângerea de fonduri, pentru tratamentul unui copil bolnav de tetrapareză spastică, a unui copil bolnav de autism și 3 copii cu probleme sociale grave.

Evenimentul va avea loc la Parcul din Tinaud, unde voluntari ai instituțiilor din orașul Alesd, vor face un gulaș, care va fi distribuit pe baza unor bonuri valorice eliberate la intrarea în parc de asociația Hospital Pro din Alesd.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.