Concurs amical “Fii Puternic” de împins cu haltera la Alesd

1938
Concurs amical “Fii Puternic” de împins cu haltera la Alesd
Foto © AlesdOnline

Sambata 22 decembrie 2018 la sala de culturism Kukkys Power Gym din Aleșd va avea loc o nouă competiţie de împins cu haltera din culcat.

Astfel, Kukkys Power Gym, organizează a treia ediție a concursului de împins din culcat, Fii Puternic!, la care sunt invitaţi să participe toti sportivii care frecventează sala de sport din orasul Alesd. Cei care vor să participe la această competiţie trebuie să se prezinte mai întâi la sesiunea de cântărire.

„Apreciez şi încurajez sportivii de performanţă şi sunt de acord ca fiecare dintre noi să îşi facă măcar câteva minute timp pentru a face sport, chiar şi acasă. Voi susţine si pe viitor competiţii de acest fel pentru ca cei mici să poată fi descoperiţi. Nu se ştie niciodată de unde apar viitorii campioni, iar noi la Aleșd ne putem mândri cu copii talentaţi, chiar şi cu bani puţini”, a declarat Kukk Ștefan intrepinzatorul acestei actiuni sportive din Aleșd.

Organizarea perfectă, datorată lui Nicola Forte un sportiv, campion in Italia cel care va juriza si superviza desfășurarea întrecerilor și nivelul ridicat al participanților va face din această ediție o reușită.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.