26.5 C
Aleşd
marți, 21 mai 2024
Blue Container Aleșd
 

Concurenţă mare la Grupa de supraveghere și intervenție a Jandarmeriei din Aleșd. Cei mai mulţi candidaţi, pe cele 6 posturi disponibile

Cipleu Sorin Leontin - PSD Alesd  

La finalul perioadei de depunere a dosarelor, în vederea ocupării, fără concurs, prin încadrare directă și/sau rechemare în activitate, pentru o durată determinată, ce nu poate depăși 30 de zile de la data încetării stării de alertă, pentru cele 11 posturi de subofițer operativ s-au depus un număr de 137 de dosare.

​Astfel pentru cele 2 posturi de subofițer operativ principal (și conductor câine serviciu) în cadrul Detașamentului Mobil (Oradea) și-au manifestat dorința un număr de 31 de persoane. Pentru cele 3 posturi la Grupa de supraveghere și intervenție Marghita, s-au depus 34 de dosare, iar pentru cele 6 posturi la Grupa de supraveghere și intervenție Aleșd, 72 de dosare.

​În perioda următoare, candidații ale căror dosare de recrutare vor fi selecționate, vor fi chemați pentru a participa la interviulcondus de comisiile numite în acest sens.

Ciprian Blejan

​​După testarea psihologică și întocmirea fișei medicale tip de încadrare în Ministerul Afacerilor Interne, celor selectați, li se vor emite actele administrative de încadrare în Jandarmeria Română.

Datele comunicate mai sus pot suferi modificări, în funcție de evoluția evenimentelor generate de pandemia COVID-19. Toate modificările intervenite vor fi comunicate, în timp util, candidaților, prin publicare pe pagina de internet a unității.

Relaţii suplimentare pot fi obţinute de la Serviciul Resurse Umane – Inspectoratul de Jandarmi Județean Bihor, telefon 0259/430770, de luni până vineri, între orele 10.00-14.00.

Candidaţii chemați la interviu, vor avea obligatoriu asupra lor actul de identitate.

Urăm mult succes tuturor celor care și-au manifestat dorința de a deveni jandarmi, chiar și pentru o perioadă determinată.

- Publicitate -
- Publicitate -
 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

35,527FaniÎmi place
1,737CititoriConectați-vă
994CititoriConectați-vă
44CititoriConectați-vă
1,580AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI