Concurenţă mare la Grupa de supraveghere și intervenție a Jandarmeriei din Aleșd. Cei mai mulţi candidaţi, pe cele 6 posturi disponibile

2224
jandarmii din Aleșd
Foto © AlesdOnline

La finalul perioadei de depunere a dosarelor, în vederea ocupării, fără concurs, prin încadrare directă și/sau rechemare în activitate, pentru o durată determinată, ce nu poate depăși 30 de zile de la data încetării stării de alertă, pentru cele 11 posturi de subofițer operativ s-au depus un număr de 137 de dosare.

​Astfel pentru cele 2 posturi de subofițer operativ principal (și conductor câine serviciu) în cadrul Detașamentului Mobil (Oradea) și-au manifestat dorința un număr de 31 de persoane. Pentru cele 3 posturi la Grupa de supraveghere și intervenție Marghita, s-au depus 34 de dosare, iar pentru cele 6 posturi la Grupa de supraveghere și intervenție Aleșd, 72 de dosare.

​În perioda următoare, candidații ale căror dosare de recrutare vor fi selecționate, vor fi chemați pentru a participa la interviulcondus de comisiile numite în acest sens.

​​După testarea psihologică și întocmirea fișei medicale tip de încadrare în Ministerul Afacerilor Interne, celor selectați, li se vor emite actele administrative de încadrare în Jandarmeria Română.

Datele comunicate mai sus pot suferi modificări, în funcție de evoluția evenimentelor generate de pandemia COVID-19. Toate modificările intervenite vor fi comunicate, în timp util, candidaților, prin publicare pe pagina de internet a unității.

Relaţii suplimentare pot fi obţinute de la Serviciul Resurse Umane – Inspectoratul de Jandarmi Județean Bihor, telefon 0259/430770, de luni până vineri, între orele 10.00-14.00.

Candidaţii chemați la interviu, vor avea obligatoriu asupra lor actul de identitate.

Urăm mult succes tuturor celor care și-au manifestat dorința de a deveni jandarmi, chiar și pentru o perioadă determinată.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.