Colegiul Tehnic ,,Alexandru Roman” din Aleșd va beneficia de un grant de 100 000 Euro în cadrul Proiectului Romanien Secondary, Pregătire, Implicare și Calitate!

634
Colegiul Tehnic ,,Alexandru Roman” din Alesd
Foto © Mihai Lelea

Colegiul Tehnic ,,Alexandru Roman” din Aleșd va beneficia de un grant de 100 000 Euro în cadrul Proiectului Romanien Secondary, Pregătire, Implicare și Calitate!-finanțare europeana.

 

„Am obținut 92 de puncte din totalul de 100. Felicit echipa de proiect împreună cu cea managerială pentru tot efortul depus pentru elaborarea documentației necesare acestui proiect, iar beneficiarii vor fi elevii și cadrele didactice în programe de pregatire pentru cresterea calității actului educațional, pentru pregatirea la examenele naționale”, a precizat Vasile Valeria directorul unității de învățământ din Aleșd.

Derularea proiectului se va realiza pe o perioadă de 4 ani, se vor derula pregătiri suplimentare cu elevii pentru examenul de bacalaureat, aceștia benefeciind de materiale necesare (fise, manuale, teste, inclusiv masa caldă, platforma de e-learning unde vor avea la dispozitie tipuri de subiecte pentru a beneficia de feeback direct asupra evaluării), cadrele didactice vor avea in sfarsit posibilitatea sa fie premiați pentru performanță prin acest PROIECT ROSE, a mai spus Vasile Valeria.

Vom reveni cu detalii …

 

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.