COD PORTOCALIU de vijelie şi grindină în ALEȘD

1102
Furtună cod galben Ploi-Alesd
Foto © AlesdOnline.ro arhivă

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, marți după-amiază, o atenţionare meteo imediată cod portocaliu de ploi şi grindină, valabilă până cel puțin la ora 18:30.

Localităţile afectate sunt: Aleșd, Popești, Suplacu de Barcău, Brusturi, Vadu Crișului, Borod, Tăuteu, Aștileu, Balc, Derna, Abram, Lugașu de Jos, Țețchea, Aușeu, Măgești, Vârciorog, Șinteu.

Se vor semnala : averse ce vor cumula 35…45 l/mp, grindină de dimensiuni mici și medii, vijelie, descărcări electrice.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.