Cod galben de vânt şi descărcări electrice în Aleșd

606
Foto © Bejan Nicoleta Laura

Meteorologii au emis, luni seară, o avertizare de cod galben de descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului valabilă pentru orasul Aleșd și mai multe localităţi din Bihor.

Localitățile vizate sunt: Beiuș, Aleșd, Ștei, Tileagd, Tinca, Dobrești, Batăr, Bratca, Buntești, Vadu Crișului, Borod, Ceica, Șuncuiuș, Aștileu, Holod, Pomezeu, Pietroasa, Finiș, Lunca, Drăgănești, Cociuba Mare, Rieni, Șoimi, Remetea, Vașcău, Lugașu de Jos, Țețchea, Aușeu, Olcea, Câmpani, Măgești, Curățele, Lăzăreni, Roșia, Budureasa, Uileacu de Beiuș, Drăgești, Copăcel, Vârciorog, Răbăgani, Husasău de Tinca, Tărcaia, Căbești, Căpâlna, Lazuri de Beiuș, Pocola, Sâmbăta, Șinteu;

Se vor semnala: descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, averse care vor cumula 10-15 l/mp.

Avertizarea este valabilă până cel puțin la ora 20:10.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.