COD GALBEN de furtună în mai multe localităţi din Bihor, inclusiv în Aleșd

1702
Cod galben furtună Aleșd
Foto ©️ Robert Seres

Meteorologii Administraţiei Naţionale de Meteorologie au emis, luni seară o avertizare de vreme severă imediată care vizează judeţul Bihor și orașul Aleșd valabilă până la ora 21:00.

Codul galben vizează localităţile: Oradea, Marghita, Săcueni, Aleșd, Popești, Sânmartin, Tileagd, Diosig, Oșorhei, Brusturi, Nojorid, Tăuteu, Sălard, Aștileu, Biharia, Sântandrei, Chișlaz, Ineu, Derna, Sârbi, Abram, Hidișelu de Sus, Sălacea, Lugașu de Jos, Borș, Țețchea, Aușeu, Girișu de Criș, Măgești, Roșiori, Tarcea, Abrămuț, Copăcel, Vârciorog, Cherechiu, Cefa, Ciuhoi, Cetariu, Sănnicolau Romăn, Buduslău, Toboliu, Tămășeu, Săcădat, Paleu, Gepiu, Spinuș;

Se vor semnala: frecvent descărcări electrice și grindină de mici dimenisiuni.

Fenomene asociate: intensificări de scurtă durată ale vântului, averse ce vor cumula izolat 15 l/mp.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.