COD GALBEN de furtuna în mai multe localităţi din Bihor, inclusiv în Alesd

1486
Cod galben Aleșd

Meteorologii Administraţiei Naţionale de Meteorologie au emis, sâmbătă o avertizare de vreme severă imediată care vizează judeţul Bihor și orașul Aleșd valabilă până la ora 19:00.

 

Codul galben vizează localităţile: Oradea, Salonta, Aleșd, Popești, Sânmartin, Tileagd, Tinca, Oșorhei, Batăr, Brusturi, Ciumeghiu, Nojorid, Aștileu, Sântandrei, Ineu, Derna, Avram Iancu, Cociuba Mare, Hidișelu de Sus, Lugașu de Jos, Borș, Țețchea, Tulca, Olcea, Girișu de Criș, Copăcel, Vârciorog, Cetariu, Sănnicolau Romăn, Toboliu, Mădăraș, Săcădat, Paleu, Gepiu, Mădăras;

Se vor semnala : local, averse care vor cumula 25-30 l/mp, descărcări electrice.

Fenomene asociate : intensificări de scurtă durată ale vântului, posibil grindină de dimensiuni mici.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.