Cititorii ne sesizeaza: ajutati-ne sa scapam de gunoiul dintre blocuri!

90
gunoi intre blocuri Aleșd
 

Pe lângă cei care şi-a făcut un obicei din a arunca grămezi de moloz şi alte resturi de materiale de construcţii, la marginea Aleșdului, spre Peștiș sau spre Husia, o problemă o reprezintă în continuare gunoiul dintre blocuri în oraş, reclamă cititorii AlesdOnline.ro.

 

O astfel de situaţie ne-a fost sesizată în aceste zile de un locuitor din zona blocului ANL din Aleșd.

„Aș dori să vă scriu în legătură cu problema persistentă legată de gunoiul dintre blocuri. Eu locuiesc în ANL, unde veșnic se adună gunoi. Acesta este strâns de Salubri, însă cei care caută în gunoaie sau concitadinii noștri nu se mărginesc la a arunca în container și continuă să arunce, depoziteze lângă el ”, ne-a scris cititorul.

Bărbatul ne-a sesizat în speranţa că poate expunând astfel de situaţii concitadinii noştri obişnuiţi să arunce gunoiul la colţ de stradă vor conştientiza că nu aşa trebuie să procedeze, iar primaria sau polițiștii vor interveni să îi amendeze pe cei care nu înţeleg asta. Nu în ultimul rând, cetăţeanul speră ca angajaţii societăţii de salubrizare să treacă mai des să adune gunoiul. Pentru a le veni în ajutor, omul ne-a trimis pe adresa redacției şi imagini.

„Poate reușim să ridicăm nivelul de civilizație al anumitor oameni care locuiesc în orașul nostru. E adevărat că și cei de la Salubri ar putea face mai multe, poate mai multe acțiuni de curățenie generală, poate că și cei de la primărie să împartă câteva amenzi, cert este că situația este una rușinoasă pentru un oraș ”, a concluzionat cetățeanul.

Dacă şi voi vreţi să ne sesizaţi lucruri care se întâmplă în oraş, ne puteţi scrie şi ne puteţi trimite imagini pe adresa redacției – info@alesdonline.ro sau ne puteți lăsa un mesaj pe pagina noastră de Facebook.

 
 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.