Cine și-a pierdut casca bluetooth, o găsește la sediul Poliției din Aleșd

403
Casca pierdută

O persoana care se afla în trecere prin zona bibliotecii din Aleșd, a găsit o casca bluetooth și a predat-o polițiștilor, pentru a fi returnată proprietarului.

Dacă v-ați pierdut casca bluetooth și nu ați depus nicio sesizare în acest sens, o puteți recupera de la sediul Poliției Orașului Aleșd.

“Întrucât până la această oră nu este înregistrată nicio sesizare de pierdere a unei astfel de casți bluetooth, proprietarul acesteia este invitat de poliţişti la sediul din Alesd pentru a o recupera sau este rugat să apeleze numărul de telefon 0259/342 308, non stop”, transmit reprezentanții poliției din Aleșd.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.