25.3 C
Aleşd
miercuri, 24 iulie 2024
Blue Container Aleșd

Cel mai tare aleșdean. Şi-a asfaltat parcarea pe spațiul verde!

Cel mai tare alesdean. Şi-a asfaltat pur şi simplu, fără nici o jenă, parcarea făcută prin zona destinată spaţiului verde.

Cazul a fost recent semnalat AlesdOnline şi autorităților locale care se pare că trebuie să îl afle pe cel care a comandat o astfel de lucrare, dar şi pe cel care a executat-o.

Asfaltul se află pe o străduță din spatele blocului E2 de pe strada Ciocârliei langa piata. Omul s-a gândit pur şi simplu să nu mai parcheze prin noroiul format în zona ce ar trebui să fie plină cu iarbă, printre copaci, şi a rezolvat problema. A pus asfalt!

Evident că lucrarea este una fără autorizaţie şi persoana respectvă, după ce va fi descoperită, va trebui să elibereze zona, ce se dorește a fi spațiu verde, de frumusețe de asfalt.

Update: Între timp autorul “lucrului bine facut”, adica a celui ce a asfaltat s-a aflat, se numeste Madar Florin care a reactionat, in urma articolului intr-o postare pe Facebook, unde recunoaste ca a asfaltat pe spatiul public si unde isi apara si justifica fapta.

Vreau sa le răspund celor care nu fac nimic, ce doar stau și își dau cu părerea. Domnul ziarist se plânge că a fost înlocuit un superb spatiu verde cu asfalt. Ceea ce e o minciună grosolană, e noroi până la glezne la fiecare ploaie. Apoi spun că e spatiu public, așa este dar asta nu trebuie sa justifice indiferență și prostia noastră de a aștepta mereu după altcineva să facă lucrurile cum trebuie sau să stăm un bloc întreg la atitudinea și dorința unui cetățean care deși are garaj la blocul nostru, nu locuiește aici “, se precizează printre altele in postarea pe pagina de socializare a autorului.

 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

35,932FaniÎmi place
1,733CititoriConectați-vă
986CititoriConectați-vă
44CititoriConectați-vă
1,620AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI