Ce mesaj a lăsat un locatar al unui bloc din Aleșd pentru a nu-i fi ocupat locul de parcare

2313

Un locatar al unui bloc din orașul Aleșd care și-a găsit se pare locul de parcare ocupat de alte mașini a lăsat un mesaj pentru cei care parchează acolo.

Fotografia a fost făcută pe strada Ciocârliei din Alesd în spatele blocului X3. Conform unor vecini, locul de parcare nu este inchiriat de locatarul care ar fi lăsat mesajul.

„PARCARE PRIVATĂ NU PARCA SUNT FURIOS AUDI A4 NU FURAȚI SCAUNUL” a scris locatarul.

Certurile între vecini, cu privire la locurile de parcare, nu mai reprezintă o noutate la nivelul orașului Aleșd. De multe ori, oamenii intră în conflict deși parcările amenajate din zonele blocurilor sunt clare, locurile sunt rezervate la Primărie, existând documente în acest sens.

Situaţiile ar trebui gestionate fie cu amenzi fie cu un apel la bunul simţ, cea de-a doua variantă fiind, din păcate, mai puţin întâlnită.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.