„CATENA” ÎȘI ONOREAZĂ PROMISIUNILE

4041

Concursul inițiat de „Farmacia Catena” sub genericul „Catena te trimite din nou la băi”, s-a încheiat în data de 14 august. Fiind zi liberă , tragerea la sorți a câștigătorilor s-a amânat până pe data de 18 august.

 

La Aleșd, cele trei farmaciste de serviciu: Ana Maria Purdea , Cornelia Marc și Dana Lele, au organizat festivitatea tragerii la sorți, stabilind o comisie alcătuită din: Ghitaș Ioan, Răcuciu Nicolae, Barabaș Gabriela, care să asiste la extragere și să garanteze corectitudinea și legalitatea. La ora 12 s-a deschis cutia cu taloanele depuse , peste 1000, și s-a procedat la extragerea a trei taloane. Dacă primul talon câștigător nu este revendicat de titularul talonului, se declară câștigător cel de-al doilea talon.Câștigătorul primului talon a fost d-l Sur Teodor din satul Cacuciul Vechi, comuna Aușeu, care anunțat telefonic a sosit la farmacie pentru a-și revendica câștigul. Comisia a confirmat corectitudinea extragerii. Fericitul câștigător a declarat că este un om norocos și un prieten al farmaciei Catena. Urmează să-și aleagă stațiunea și perioada. Împreună cu voucherul câștigător d-l Teodor Sur a primit și 300 lei, pentru transport. Fiindcă biletul are două locuri, Teodor „nu va merge cu Costică sau cu Stela Popescu” ci cu Irina soția lui. La plecare a ținut să transmită: „Mulțumesc Catena”, iar noi adăugăm „Felicitări Catena”.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.