Cât de comozi sunt aleșdenii? Pun GUNOIUL LÂNGĂ tomberon, iar punctele de colectare rămân goale (video)

1042
GUNOIUL LÂNGĂ tomberon Aleșd
Foto ©️ AlesdOnline

AlesdOnline a fotografiat și filmat în această dimineață starea în care se află punctele de colectare selectivă din orașul Aleșd. În jurul lor sunt doar gunoaie.

Imaginile realizate în această dimineață la punctele de colectare a gunoiului din Aleșd arată situația orașului. De jur împrejur sunt gunoaie. Reprezentanții Salubri spun că oamenii preferă să lase gunoiul lângă tomberon, în loc să sorteze.

„Am mai făcut câteva controale, crezând că s-au umplut containerele. Dar e mult mai comod să pui lângă în loc să dai drumul gunoiului înăuntru. Asta se întâmplă în cam toate dintre locațiile din oraș unde sunt puncte de colectare. Containerele sunt aproape goale. Practic, persoanele au considerat că nu mai este nevoie să introducă bucată cu bucată gunoiul și au lăsat sacii cu gunoi plini blocând utilizarea containerelor. SC Salubri roagă pe această cale utilizatorii să utilizeze corespunzător bateriile de colectare selectivă, să folosească saci cu dimensiuni mai mici sau să introducă bucată cu bucată deșeurile daca se utilizează saci mari”, a declarat pentru AlesdOnline, directorul firmei de salubritate din oraș.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.