6.5 C
Aleşd
luni, 11 decembrie 2023

Casa de Cultură din Aleșd, licitată

Proiect de reabilitare a Casei de Cultură din localitatea Aleșd și transformarea acesteia într-un centru cultural multifuncțional s-ar putea concretiza.

- Publicitate -

Primul pas a fost făcut. Lucrările au fost scoase pe SEAP. Primarul de Aleşd, Ioan Todoca, după experinţe nefericite pe care le-a avut cu firme constructoare din ţară, lansează public un apel către firmele din Bihor să se înscrie la licitaţii. În această manieră, primarul Aleşdului consideră că lucrările vor fi executate în ritmul propus şi la o calitate corespunzătoare. Casa de Cultură nu e singurul imobil aflat în degradare aflat pe agenda aleşilor din Aleşd.

Imediat după ce a câştigat mandatul de primar Ioan Todoca a iniţiat discuţii cu Ministerul Justiţiei având ca temă situaţia în care se află o altă clădire din centrul Aleşdului, cea menită să adăpostească sediul Băncii Agricole, construcție nefinalizată, care, în urmă cu 12 ani, printr-o hotărâre a Consiliului local al orașului Aleșd, a trecut din domeniul public al orașului în domeniul public al statului, respectiv în administrarea Ministerului Justiției și a Ministerului Public.

casa-de-cultura-alesd-proiect

casa-de-cultura-alesd-lateral

casa-de-cultura-din-ansamblu

casa-de-cultura-alesd-old

Sursa: Bihon.ro

- Publicitate -
- Publicitate -
 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

34,535FaniÎmi place
1,745CititoriConectați-vă
21CititoriConectați-vă
44CititoriConectați-vă
1,520AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI