Casa de Cultură din Aleșd, licitată

2066

Proiect de reabilitare a Casei de Cultură din localitatea Aleșd și transformarea acesteia într-un centru cultural multifuncțional s-ar putea concretiza.

 

Primul pas a fost făcut. Lucrările au fost scoase pe SEAP. Primarul de Aleşd, Ioan Todoca, după experinţe nefericite pe care le-a avut cu firme constructoare din ţară, lansează public un apel către firmele din Bihor să se înscrie la licitaţii. În această manieră, primarul Aleşdului consideră că lucrările vor fi executate în ritmul propus şi la o calitate corespunzătoare. Casa de Cultură nu e singurul imobil aflat în degradare aflat pe agenda aleşilor din Aleşd.

Imediat după ce a câştigat mandatul de primar Ioan Todoca a iniţiat discuţii cu Ministerul Justiţiei având ca temă situaţia în care se află o altă clădire din centrul Aleşdului, cea menită să adăpostească sediul Băncii Agricole, construcție nefinalizată, care, în urmă cu 12 ani, printr-o hotărâre a Consiliului local al orașului Aleșd, a trecut din domeniul public al orașului în domeniul public al statului, respectiv în administrarea Ministerului Justiției și a Ministerului Public.

casa-de-cultura-alesd-proiect

casa-de-cultura-alesd-lateral

casa-de-cultura-din-ansamblu

casa-de-cultura-alesd-old

Sursa: Bihon.ro

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.