Cartiere din orașul Aleșd, fără apă din cauza unei avarii Electrice

447

In aceasta dimineata in urma unei avarii Electrica, Statia de pompare si tratare a apei din Aleșd a ramas fara energie electrica, motiv pentru care statia nu a functionat.

„Astăzi, la ora 11:00, in urma unei avarii Electrica, stația de pompare si tratare din Aleșd a rămas fără energie electrica, motiv pentru care statia nu poate funcționa. In aceste condiții, abonații au rămas fără apă potabilă”, au anunțat reprezentanții Salubri SA.

Aceștia au anunțat imediat reprezentantii Electrica, care au dat asigurari ca vor interveni cat mai curand pentru remedierea avariei.

„Asigurăm toți abonații afectați de lipsa apei din cauza disfuncționalităților de la nivelul sistemelor de alimentare cu energie, ca lucrătorii vor relua imediat alimentarea cu apa la parametrii normali, după ce echipele Electrica vor remedia aceasta situație.”, spun cei de la Salubri.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.