Căprioară muşcată de câinii maidanezi, în Aleșd! (foto-video)

1444
Căprioară muşcată de câinii maidanezi, în Aleșd!
Foto © AlesdOnline

O căprioară căzută lângă un gard au fost salvata de un angajat al firmei Polnnex din Aleșd. Femela fusese mușcată de un câine maidanez și a fost nevoie de intervenția unui medic veterinar.

Căprioara din Aleșd a fost preluată de angajații Ocolului Silvic din oraș, transportă la un cabinet veterinar unde a fost controlată de un veterinar, care a constatat că fusese muşcată de un câine.

“A fost muscata de câinii hoinari, i s-au acordat primele îngrijiri urmând să ii administram antibiotice până se va face bine. Sperăm să supraviețuiască ”,  a spus medicul din clinica veterinara Anifarm din Aleșd.

Update: “Caprioara muscata de câini in continuare se afla in stare critica. Nu mai are hemoragie dar șansele de vindecare sunt mici” , transmit angajații cilinici veterinare.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.