Campanie de curăţenie în Aleșd

677

Ediţia cu numărul 12 a „Let’s Do It, Bihor!” va avea loc în data de 18 septembrie 2021.

Proiectul aniversează anul acesta 12 ani de existenţă. În proiectul din acest an se vor implica și şcolile din Aleșd, dar şi autorităţile locale şi firma Salubri.

Ziua curăţeniei va avea loc sâmbătă 18 septembrie 2021. Voluntarii implicaţi în campanie vor curăţa zonele pline de deşeuri din zona Aleșd, dar şi din județul Bihor. Aceştia vor primi din partea organizatorilor saci şi mănuşi.

La Aleșd, punctul de întâlnire va fi în curtea primăriei, sâmbătă dimineața la ora 9.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.