Campania de vaccinare anti-COVID a început astăzi în Aleșd. Primul aleșdean vaccinat – un medic specialist

3438

Administrarea vaccinului împotriva virusului SARS-CoV-2 a început, marți, la personalul medical al Spitalului Orășenesc din Aleșd.

Primul medic vaccinat a fost doctorul Dr. Adel Az Alhaj –  medic specialist anestezie terapie intensiva. El a spus că vaccinul este sigur şi că reprezintă modalitatea de a ajunge la o viaţa normală.

Campania de vaccinare a demarat de asemenea în toate cele 12 centre amenajate pentru etapa I la nivelul județului. Prima persoană vaccinată, la Centrul de Vaccinare din cadrul Spitalului Clinic Municipal “Dr Gavril Curteanu“, a fost dr. Anca Hnatiuc.

„O să vă rog să încurajaţi vaccinarea. Este un act care ne va ajuta să revenim la normal”, a declarat medicul.

Ulterior, vaccinarea se va extinde la toţi furnizorii de servicii medicale (inclusiv farmacişti), personalul serviciilor sociale de tip rezidenţial şi de îngrijiri la domiciliu, la rezidenţi, studenţi, elevi şi voluntari care deservesc temporar unităţile medicale.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.