25.3 C
Aleşd
miercuri, 24 iulie 2024
Blue Container Aleșd

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi la Aleșd

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bihor, organizează, vineri 20 octombrie 2017, Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi.

Pentru a veni în sprijinul angajatorilor şi al proaspeţilor absolvenţi de pe raza judeţului Bihor evenimentul va avea loc, în intervalul orar 9-16, la Universitatea AGORA din Oradea, Piaţa Tineretului nr. 8 şi în următoarele locaţii: în incinta punctului de lucru din Aleşd, str. Rândunicii nr. 4, etaj 2; în incinta Primăriei Beiuş, str. Samuil Vulcan nr. 16; la punctul de lucru din Marghita, str. Eroilor nr. 9 şi la Casa de Cultură a Sindicatelor din Salonta, str. Iuliu Maniu nr. 10.

La eveniment vor participa 61 de angajatori care oferã peste 1.200 locuri de muncã. Dintre acestea 1.000 de locuri de muncã vor fi oferite de cei 45 de angajatori care vor fi prezenţi la bursa organizatã în municipiul Oradea.

Domeniile de activitate ale societăţilor prezente sunt diverse: comerţ, construcţii, industrie electronică, industrie mecanică, industrie uşoară, servicii, turism, etc. La eveniment vor fi prezenţi şi reprezentanţi ai ISU Crişana care vor promova în rândul tinerilor absolvenţi profesia de pompier.

 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

35,932FaniÎmi place
1,733CititoriConectați-vă
986CititoriConectați-vă
44CititoriConectați-vă
1,620AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI