Bursa Generală a Locurilor de Muncă în 12 aprilie la sediul agenției AJOFM din Aleșd

383
AJOFM Aleșd~2-800x545

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Bihor amintește că în data de 12 aprilie 2019, organizează Bursa Generală a Locurilor de Muncă din județul Bihor.

 

Evenimentul se va desfășura la Arena ”Antonio Alexe” din Oradea, Str. Cazaban nr.3, respectiv un eveniment similar va avea loc la sediul agenției din Aleșd, str. Rândunicii nr.4. La bursă vor fi prezenți 58 de angajatori care vor oferi un număr de 1767 locuri de muncă din care 203 sunt pentru studii superioare.

Evenimentul se va desfășura în intervalul 09.00-16.00. AJOFM Bihor va oferi servicii de informare și consiliere, formare profesională și servicii de redactare CV, la locul desfășurării bursei.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.