Bombă în politica locală! Fostul primar de Aleșd Zeno Țipțer, părăsește PNL în favoarea ALDE

4485
Zeno Țipțer

Potrivit unor surse bine informate, fostul primar de Aleșd Zeno Țipțer va părăsi partidul care l-a consacrat – PNL – în favoarea ALDE.

Vineri 22 septembrie, Mateas Julien, reprezentant zonal ALDE Bihor și consilier județean, contactat de AlesdOnline a declarat : “Eu mi-as dori mult ca dl Zeno sa facă pasul spre ALDE, este un om cu notorietate mare în Aleșd. Am avut o discuție cu Zeno, și lucrurile stau bine, când vor fi finalizate concret, o să vă anunț“.

Plecarea spre ALDE a cunoscutului lider PNL din Aleșd este justificată, se pare, de faptul că acesta nu mai rezona cu conducerea locală a partidului, în special cu echipa nouă a actualului primar Ioan Todoca.

Cu această mutare politică, ALDE Aleșd va prinde aripi!.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.