Bolnav de epilepsie căzut într-un bar din Aleșd! Medicii SAJ au intervenit pentru a-i salva viaţa!

1592
ambulanța Aleșd victima
Foto © AlesdOnline

Un bărbat din Aleșd a căzut într-un bar din cauza unei crize de epilepsie. Martorii de la faţa locului au sunat de urgenţă la numărul unic 112 iar la faţa locului a sosit în doar câteva minute o ambulanţă SAJ Bihor.

Medicii sosiţi la faţa locului l-au preluat pe bărbat, pentru a-i putea acorda tratamentul necesar. Toată scena s-a desfăşurat în zona Ștrandului Termal din Aleșd. În cele din urmă, medicii de pe ambulanţă au reușit să-i administreze un calmant pentru a putea fi transportat în siguranţă la spital. Misiunea salvatorilor a fost îngreunată de faptul că bărbatul consumase alcool. Martorii oculari declară că bărbatul mirosea puternic a alcool.

Victima a fost transportată de urgenţă la spitalul din Aleșd, acolo unde medicii îl vor ţine sub observaţie.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.