BISERICA ORTODOXĂ DIN ALEȘD LA CEAS ANIVERSAR

1456
biserica ortodoxa din Aleșd
Foto © AlesdOnline

Parohia Ortodoxă Aleșd 1, are bucuria de a vă invita să participați, duminică 15 septembrie 2019, începând cu ora 9 la aniversarea celor 80 de ani de la Sfințirea pietrei de temelie a bisericii.

La acest eveniment vor fi prezenți Preasfinția Sa Părintele Sofronie Episcopul Oradiei și Preasfinția Sa Părintele Timotei, Episcopul Spaniei și Portugaliei. Cei doi ierarhi vor târnosi Sfânta Masă din Sfântul Altar și vor săvârși Sfânta Liturghie.

Apoi în cadrul unui ceremonial religios – militar se va sfinți o placă comemorativă , ce va fi așezată pe Sfânta Biserică.

La final toți cei prezenți vor avea ocazia să intre în Sfântul Altar și să se închine la Sfânta Masă.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.