Biciclist acroşat de o maşină, la Aleșd

1815
Biciclist acroşat de o maşină, la Aleșd-800x450
Foto © AlesdOnline

O ambulanţa SMURD a fost solicitată să intervină în acesta după-amiaza în orașul Aleșd, acolo unde un biciclist a fost accidentat de un autoturism.

Potrivit martorilor un bărbat din Aușeu a condus un autoturism pe drumul, dinspre Aștileu către localitatea Aleșd, iar la intrarea în oraș, nu ar fi păstrat o distanță laterală suficientă față de un biciclist din Aștileu, acroșăndu-l cu partea din fata a autoturismului.

În urma evenimentului rutier biciclistul fiind rănit ușor și transportat de echipajul smurd la spitalul județean din municipiul Oradea.

Polițiștii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor și cauzelor producerii accidentului rutier.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.