Biblioteca ”Octavian Goga” din Aleșd s-a redeschis

148
Biblioteca “Octavian Goga” din Aleșd

După o perioadă în care a fost închisă din cauza situației epidemiologice, Biblioteca Octavian Goga din Aleșd și-a reluat activitatea.

“Dragi prieteni Biblioteca s-a redeschis  !
             Vă așteptăm să returnați cărțile împrumutate și să luați altele noi !
             Cartea – mantaua sufletului, ocrotitoarea minții , vă așteaptă pe rafturile bibliotecii !”, transmit reprezentanţii bibliotecii.

În această perioadă, accesul în bibliotecă se realizează cu respectarea unor reguli stricte pentru limitarea răspândirii coronavirusului Sars-Cov-2.

Astfel, pentru împrumutul și restituirea cărților utilizatorii trebuie să poarte obligatoriu mască.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.