Beat și fără permis la plimbare cu scuterul. L-a prins poliția în Peștiș

933

Un bărbat beat și fără permis a fost prins în timp ce conducea un moped neînregistrat prin Peștiș. S-a ales cu dosar penal.

“Marți, 8 octombrie, la ora 20.40, pe D.N. 1/H, în localitatea bihoreană Peştiş, polițiștii de ordine publică din Aleșd au depistat în trafic un localnic de 30 de ani, în timp ce conducea un moped, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule și având o concentrație alcoolică de 0,32 mg/l alcool pur în aerul expirat”, spune  Alina Fărcuța, purtător de cuvânt al IPJ Bihor.

În cauză s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului pe drumurile publice a unui vehicul.

Tot marți, 8 octombrie, la ora 19.10, pe drumul comunal 97, în localitatea bihoreană Călacea, polițiștii Secției nr.8 de Poliție Rurală Tinca au depistat în trafic un bărbat de 64 de ani, din comuna Olcea, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Și în acest caz a fost întocmit dosar penal.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.