Băut un șofer din Peștiș a provocat un accident rutier

1567
Băut la volan
Foto caracter ilustrativ

Luni, 3 august, la ora 22.06, poliţiştii Poliției orașului Aleșd au fost sesizați în urma unui apel primit de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bihor prin S.N.U.A.U. 112 că pe raza localităţii bihorene Peştiş s-a produs un eveniment rutier fără victime.

În urma investigaţiilor efectuate la faţa locului, poliţiştii din Aleşd au identificat persoana bănuită că ar fi condus autoturismul implicat în evenimentul rutier ca fiind un bărbat de 57 de ani, din Peştiş. Acesta este bănuit că, în timp ce conducea un autoturism pe D.N.1H, în localitatea Peștiș, ar fi acroşat un autoturism care se afla parcat în afara părții carosabile. 

Evenimentul rutier nu s-a soldat cu victime.

În urma testării bărbatului de 57 de ani cu aparatul etilotest, s-a constatat că acesta prezenta o concentraţie alcoolică de 0,77 mg./litru alcool pur în aerul respirat. Celui în cauză i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate de poliţiştii rutieri din Aleşd.

Tot, luni, la ora 07.00, pe drumul judeţean 767 E, în afara localității bihorene Oşorhei, poliţiştii Biroului Drumuri Naţionale şi Europene – Serviciul Rutier au depistat în traficun bărbat de 56 de ani, din comuna Copăcel, judeţul Bihor, în timp ce conducea un autoturism, având o concentraţie alcoolică de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Celui în cauză i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, iar în cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.