Bărbat lovit de TIR la Aleșd – A trecut strada neregulamentar

3739
Foto © AlesdOnline arhivă
 

Potrivit polițiștilor, miercuri, 3 februarie, la ora 11.51, un bărbat de 29 de ani, din localitatea Turda, județul Cluj, în timp ce conducea un autotren cu semiremorcă pe strada Tudor Vladimirescu din localitatea Aleșd, dinspre Aștileu înspre D.N.1,

la pătrunderea pe D.N.1 a acroșat cu partea din față un bărbat de 86 de ani, din comuna Bratca, care s-a angajat în traversarea părții carosabile prin loc nepermis și fără să se asigure, din partea dreaptă a direcției sale de deplasare, deși în apropiere există trecere de pietoni marcată și semnalizată corespunzător.

În urma accidentului rutier, pietonul a suferit multiple leziuni, pentru îngrijirea cărora a fost transportat la spital. 

Polițiștii Compartimentului Rutier Aleșd continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Tot, miercuri, la ora 07.30, în localitatea bihoreană Uileacu de Criș, polițiștii Secției nr.7 de Poliție Tileagd au depistat în trafic un bărbat de 36 de ani, din comuna Tileagd, în timp ce conducea, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, un autoturism neînmatriculat, care avea montate plăcuțe cu un număr de înmatriculare provizoriu care fusese atribuit unui alt autoturism.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate de polițiștii Secției nr.7 de Poliție Rurală Tileagd.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.