Bărbat la un pas să fie strivit de maşina care a căzut de pe cric, la Aleșd. A fost salvat de vecinii săi

1897
Mașina căzuta cric Aleșd
Foto ©️ AlesdOnline

Un bărbat a fost salvat de vecinii săi, după ce maşina pe care o ridicase pe cric s-a prăbuşit peste el. Totul s-a întâmplat vineri, în jurul orei 9:30, la Aleșd, în cartierul de blocuri situat pe strada Ciocârliei. 

Bărbatul lucra sub maşină, iar la un moment dat, din cauze încă necunoscute, cricul a cedat, iar maşina a căzut peste el. Bărbatul a fost scos de sub mașină de vecinii săi și transportat de unul dintre aceștia la spitalul din localitate.

Bărbatul a fost transportat la Spitalul Județean din Oradea de un echipaj SAJ din Aleșd. Medicii spun că este conștient, cooperant cu funcții stabile.

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz, iar pe baza probelor, dar şi după audierea martorilor speră să afle ce s-a întâmplat.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.