Bărbat, găsit MORT într-o baracă de lemne din Aleșd. Vecinii au anunțat autoritățile

4065
poliția criminalistică-800x526
Foto caracter ilustrativ

Un bărbat a fost găsit decedat sâmbătă la prânz în baraca de lemne. Vecinii de bloc au sunat la 112 și au anunțat autoritățile. Anchetatorii au deschis un dosar privind infracțiunea de ucidere din culpă.

Organele de poliție din Aleșd s-au deplasat la fața locului, iar în baraca indicată de vecini a fost găsit cadavrul bărbatului în vârstă de aproximativ 60 de ani.

La fața locului a intervenit de urgență și un echipaj SMURD de la stația de pompieri din oraș. Din păcate, echipajul SMURD nu a putut decât să constate faptul că persoana în cauză era decedată.

Cadavrul urmează să fie transportat la Serviciul de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.